Termeni și condiții

Va multumim ca ne vizitati !

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Georgia Catering SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termene si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. De la Georgia nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. De la Georgia poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. De la Georgia garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.
Condiții și metode de plata:

Produsele comandate prin intermediul delageorgia.ro se achita potrivit optiunii selectate in cadrul comenzii, respectiv:

a) prin plata online, prin procesatoare de plăți autorizate NETOPIA PAYMENTS

b) prin sistem ramburs la primirea coletului cu produsele

c) prin ordin de plata in contul firmei – in acest caz, plata se va face anticipat, cumparatorul asumandu-si ca produsele comandate vor fi pregatite pentru livrare doar ulterior comunicarii de catre cumparator a dovezii platii, urmata de creditarea contului vanzatorului. In conditiile in care plata nu este efectuata in termen de maxim 2 zile de la confirmarea comenzii, vanzatorul este in drept sa suspende executarea comenzii si nu poate fi obligat sa mentina indisponibilizate produsele comandate.

d) prin alte metode convenite la vanzare sau semnarea contractului, dupa caz – in acest caz, se va stabili in mod expres de catre vanzator si cumparator, care este modalitatea de plata convenita.

Livrare

Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre cumparator, ca adresa de livrare, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii pentru toate produsele care se afla pe stoc.

In cazuri speciale, se poate agrea o data anume de livrare. Adresa si conditiile concrete de livrare vor fi stabilite impreuna cu sau comunicate cumparatorului, ulterior efectuarii si confirmarii comenzii.

Costul transportului este in sarcina exclusiva a cumparatorului. Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania, prin servicii de curierat rapid sau alta metoda dorita de client. In cazul in care modalitatea de livrare este stabilita de client, livrarea produselor se va face pe riscul exclusiv al cumparatorului.

Nu se fac livrari catre Casute Postale si Oficii Postale sau cu serviciul de curierat Posta Romana. Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda.

Va rugam sa semnalati orice lipsa a conformitatii, in scris, atat in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa salongeorgia@gmail.com

Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in starea initiala, prin intermediul aceluiasi transportator, fara a-l utiliza si fara a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe Website trece in responsabilitatea cumparatorului, odata cu semnarea documentelor de transport. In cazul returnarii din orice motive a produselor comandate, vanzatorul nu poate fi obligat sa restituie clientului costurile aferente vanzarii si/sau costurile de transport (i.e. atat costurile de livrare, cat si costurile de retur al produselor), cu exceptia situatiilor expres reglementate in prezentele termenii și condițiile generale. In cazul refuzului de primire/imposibilitatii de livrare din motive imputabile si cumparatorului/destinatarului comenzii, vanzatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la starea produselor comandate si nu asigura in niciun fel returnarea partiala sau integrala a contravalorii comenzii.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru stabilirea traseului de distributie. Destinatarului nu i se va comunica in avans ce anume urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de “colet”.

Societatea noastra nu isi asuma nici o obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata datorita informatiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau daca destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client, situatii de vreme extreme (cu titlu exemplificativ: cod galben / cod rosu / cod portocaliu), acces limitat la adresa, perioade foarte algomerate tip 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun, 1 ian etc. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate, telefonic sau in scris, folosind datele de contact publicate pe site-ul vanzatorului, si sa facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor.

Drepturile de autor

De la Georgia este marca inregistrata a Georgia Catering SRL, avand sediul social in Municipiul Aiud, Str. Horea, Nr. 5A, judetul Alba, nr. de inregistrare la registrul comertului J1/910/21/12/2020.

Intregul continut al De la Georgia este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului De la Georgia se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC Georgia Catering SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa salongeorgia@gmail.com

Declinarea responsabilitatii 

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). Echipa De la Georgia incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, De la Georgia nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. De la Georgia nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Informatii, Comunicari 

Cei care viziteaza site-ul De la Georgia, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail salongeorgia@gmail.com atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii Georgia Catering SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul De la Georgia, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, Georgia Catering SRL rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

POLITICĂ APLICARE DISCOUNTURI

DELIVERY

Reducerile se aplică doar dacă sunt solicitate în momentul comenzii, în baza unui cod de discount sau alte promoții, care sunt specificate înainte de fiecare campanie în parte. Codul în baza căruia se face reducerea trebuie comunicat telefonic de către client sau introdus în platformele prin care se face comanda (website, aplicație), în secțiunea dedicată codurilor de discount sau în câmpul de observații. Nicio o reducere nu se aplică retroactiv sau după emiterea bonului fiscal.

POLITICĂ DE RETUR

Orice produs comandat, livrat si acceptat de client nu se poate returna.

Litigii

Georgia Catering SRL, proprietara a De la Georgia va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

www.delageorgia.ro se angajează să implementeze cele mai înalte standarde de confidențialitate și transparență cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în activitatea noastră curentă. Protecția și transparența totală în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cadrul desfășurării activității noastre sunt obiectivele noastre de maximă importanță.

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica de Confidențialitate detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții, cel mai adesea pentru a vă ține la curent cu ofertele, serviciile, produsele noastre sau programele pe care le derulăm în domeniul turistic și hotelier. Vă rugăm să consultați și Termenii și Condițiile noastre disponibile la adresa www.delivery.delageorgia.ro și Politica Cookie în care se explică folosirea cookie-urilor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul website-ului nostru. Când utilizați serviciile noastre, respectiv accesați website-ul nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentei Politici de Confidențialitate, cu Politica Cookie și cu Termenii și Condițiile noastre privind prestarea serviciilor către clienți și desfășurarea activității noastre în domeniul turistic și hotelier.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate delivery.delageorgia.ro prelucrează date cu caracter personal în desfășurarea activității de prestare a serviciilor în domeniul turistic și hotelier – date care aparțin, de regulă, clienților noștri persoane fizice, angajaților noștri și reprezentanților sau angajaților partenerilor noștri comerciali sau instituționali.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include: nume, prenume, telefon, e-mail, adresa. Detalii ale comenzilor efectuate, inclusiv anumite preferințe sau necesități culinare (mâncare vegetariană, alergii la diverse produse) Informații care ne sunt necesare în scopul încheierii contractelor de prestări servicii hoteliere și pentru a vă emite facturile.

 

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate:

Prin accesarea de către clienți a website-ului și prin completarea formularului de rezervare; Urmare a rezervării făcute de clienții noștri prin intermediul unor site-uri terțe de rezervari; Prin utilizarea de către clienții noștri a adresei de e-mail și a numerelor de telefon afișate la https://www.delivery.delageorgia.ro/contact în vederea solicitării de informații sau transmiterii unor comunicări; Comunicarea cu dumneavoastră prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent cu serviciile și ofertele noastre; Sondaje în rândul clienților, campanii de marketing, analiză de piață, tombole, concursuri sau alte activități sau evenimente promoționale, precum și transmiterea datelor dvs. cu caracter personal către terți – parteneri ai www.delivery.delageorgia.ro. Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal Orice operațiune care echivalează cu o prelucrare (colectare, stocare, înregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos: Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligații legale; Prelucrarea este efectuată în temeiul consimțământului dumneavoastră prealabil și explicit; Prelucrarea este necesară în vederea protejării intereselor vitale ale dumneavoastră sau ale altei persoane fizice; Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale delageorgia.ro. sau ale unui terț, cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese. În cazurile în care dispozițiile legale aplicabile impun consimțământul dumneavoastră prealabil și explicit pentru prelucrarea unor categorii speciale de date, vom prelucra datele respective doar în temeiul consimțământului dumneavoastră prealabil și explicit. Puteți alege să vă retrageți consimțământul privind materialele de marketing în orice moment prin simpla accesare a linkului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecărui newsletter sau invitație la evenimente. În orice moment, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În vederea retragerii consimțământului dumneavoastră pentru orice prelucrare asupra căreia ați consimțit în prealabil, vă rugăm să ne comunicați un e-mail la salongeorgia@gmail.com. În toate cazurile, consimțământul va putea fi retras în același mod în care a fost acordat. Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, delivery.delageorgia.ro. nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră. Cu toate acestea, în cazul în care prelucrarea este strict necesară în vederea prestării serviciilor delivery.delageorgia.ro, iar prelucrarea s-ar putea baza pe alte temeiuri legitime prevăzute prin dispozițiile legale aplicabile, delivery.delageorgia.ro. va proceda la prelucrarea respectivă și vă va informa în acest sens.

 

Partajarea și transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Vă putem partaja datele cu caracter personal cu persoanele noastre împuternicite – în principal prestatori de servicii ai delivery.delageorgia.ro. și de asemenea cu terți parteneri, dar numai pe baza acordului prealabil și neechivoc exprimat de către clienții noștri. În toate cazurile, însă, vom păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și vom folosi măsuri corespunzătoare de protecție, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal în momentul solicitării respectivilor prestatori de servicii. De asemenea, vă vom divulga datele cu caracter personal doar când ne instruiți sau ne acordați permisiunea, când ni se impune prin legea aplicabilă sau reglementări sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale să procedăm astfel, sau astfel cum se impune în vederea investigării unor activități frauduloase sau infracționale, efective sau suspectate. Păstrarea securității datelor dumneavoastră cu caracter personal Am implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru păstrarea confidențialității și securității datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea și accesarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi păstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal, acelea alea contractorilor noștri sau în format tipărit. Actualizarea datelor cu caracter personal cu privire la dumneavoastră În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice fel de cerere către noi, sau dacă luați cunoștință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați prin comunicarea unui e-mail la salongeorgia@gmail.com. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere decurgând din Date cu Caracter Personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizați. În același timp, vom lua măsuri juste pentru actualizarea periodică a registrelor noastre cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal, dar nu vom fi răspunzători pentru nicio modificare neprevăzută a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Perioada de păstrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal delageorgia.ro a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și criteriilor prevăzute pentru ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse sau eliminate atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil în Scopurile definite la punctul 3 de mai sus și delageorgia.ro. nu mai are obligația legală de a continua să stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către delageorgia.ro a unui drept al dumneavoastră sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instanță. Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal Sub rezerva anumitor condiții legale, dorim să vă informăm că, în cadrul noilor reglementări privind protecția datelor cu caracter personal prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor UE 679/2016, în cazul în care prelucrăm date cu caracter personal ale dumneavoastră, dispuneți de următoarele drepturi:

  • dreptul de acces, prevăzut de art. 15, în baza căruia puteți să ne solicitați, gratuit, să vă confirmăm dacă prelucrăm sau nu date cu caracter personal care vă privesc. De asemenea, ne puteți solicita o copie a datelor pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Cererile trebuie să includă informații relevante pentru a vă putea identifica în baza noastră de date. Vom soluționa cererea dumneavoastră, în maxim 30 de zile;
  • dreptul la informare – presupune informarea de o manieră concisă, transparentă și ușor accesibilă a persoanelor vizate cu privire la datele prelucrate;
  • dreptul la rectificare, prevăzut de art. 16, pe care îl puteți exercita, prin formularea unei cereri prin care ne puteți solicita să modificăm informațiile pe care le avem deja despre dumneavoastră. Puteți formula o astfel de cerere atunci când observați ca datele dumneavoastră sunt incomplete sau inexacte;
  • dreptul la restricționarea prelucrării, prevăzut de art. 18, pe care puteți să-l exercitați atunci când contestați exactitatea datelor, considerați că prelucrarea este ilegală sau vă opuneți ștergerii datelor. Urmare a exercitării acestui drept, vom putea în continuare să stocăm datele, efectuarea altor operațiuni de prelucrare fiind posibilă doar cu consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor expres prevăzute de lege;
  • dreptul la portabilitate, prevăzut de art. 20, pe care îl puteți exercita doar pentru cazurile în care prelucrarea are ca temei consimțământul dumneavoastră sau contractul și doar dacă datele dumneavoastră sunt prelucrate prin mijloace automatizate. Daca îndepliniți condițiile, ne puteți transmite o cerere de portare a datelor către operatorul pe care vi-l doriți; dreptul de a va opune prelucrării datelor în scop de marketing, prevăzut de art. 21. Puteți să vă exercitați acest drept în orice moment, iar noi vă garantăm că datele dumneavoastră nu vor mai fi prelucrate în acest scop. Cu toate acestea, există posibilitatea ca pentru înregistrarea și soluționarea cererii dumneavoastră să fie necesar un interval de timp rezonabil (72 ore) în care este posibil să mai primiți informări de marketing de la noi;
  • dreptul la ștergere, prevăzut de art. 17, în baza căruia avem obligația să ștergem datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Acest drept nu este unul absolut, având aplicabilitate doar în anumite situații expres prevăzute de lege. Atunci când formulați o cerere de ștergere, vă rugăm să aveți în vedere că ștergerea acestora poate fi un proces complex. dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, autoritatea publică din România, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, pagină de web http://www.dataprotection.ro, care are drept obiectiv apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţă intimă, familială şi privată, în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („ANSPDCP”), în cazul în care sesizați o încălcare a GDPR-ului.

Dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa salongeorgia@gmail.com. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru și nu putem soluționa reclamațiile pe cale amiabilă, aveți dreptul de a înainta plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România. Actualizarea Politicii de Confidențialitate Cea mai recentă actualizare a acestei Politici de Confidențialitate a fost realizată în luna martie 2020. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate și/sau o vom pune la dispoziție în alt mod. 

Ne dorim să rămânem permanent în contact cu dumneavoastră în legătură cu oricare dintre aspectele privitoare la protecția confidențialității.